lauantai 23. heinäkuuta 2016

Mökissä sisälläVälillä kuvia mökin sisältä...
Vaihdoimme pirtissä vähän järjestystä. Pirttipöytä tuli ikkunan alle ja keinutuoli nurkkaan. Keinutuolissa tulee istuttua paljon useammin nyt, kun se on tuossa sivummalla. Vanha radio löysi paikkansa ruskeaksi maalatun pikkuhyllykön päältä.Pirtti keittiön ovelta päin.Vasemmalla olevan ruskean vanhan kaapin sain ostaa lakkautetulta vanhainkotiosastolta, jolla olin ollut töissä. Pitkät räsymatot ovat mummoni kutomat.Ripustin hyllyn reunaan aurinkokennolla varustetun valosarjan, jonka toiminta on vähän niin ja näin... Jos on ollut pilvinen päivä, valot palavat ehkä 10 minuuttia. Jos aurinko on paistanut koko päivän, valot palavat pari tuntia. Ikkunan päällä olevalle hyllylle olen kerännyt peltipurkkeja. Vanhimmat ovat 1930-luvulta, uusimmat 80-luvulta. Ihan järkytyin, kun huomasin, että siitä, kun ostin tuon sinisen toffeepurkin on kulunut jo 30 vuotta...Pirtin vanhassa naulakossa roikkuu käsilaukku ja kulahtanut salkku. Olen kerännyt niihin sisälle pikkuesineitä menneiltä vuosikymmeniltä; miehen ja naisen nenäliinat, kukkaron ja vanhoja markkoja, pinnejä, tupakkavehkeet, käsipeilin ym. Näitä esineitä on kiva metsästää kirppareilta, ne kun eivät vie yhtään enempää tilaa...
Keittiössä on uutta laskutilaa ja hylly lasiselle hanalliselle vesisäiliölle.Kesäisessä kimpussa on Mustialan ruusua, loistosalviaa ja mataraa.

15 kommenttia:

 1. Ihana tunnelma mökissäsi :) Kuvia katsellessa ja lukiessani, mietin miten tähän meidän mökkiin saisi tuota tunnelmaa luotua!

  VastaaPoista
 2. Tulipa rakkaita muistoja mieleen esineitäsi ihaillessa. Ruusupurkki laittoi miettimään, minne mahtoi äidin purkki päätyä. Laukku- ja salkkuidea on erinomainen. Pikkuesineet saavat järkevän paikan.

  VastaaPoista
 3. Tulipa rakkaita muistoja mieleen esineitäsi ihaillessa. Ruusupurkki laittoi miettimään, minne mahtoi äidin purkki päätyä. Laukku- ja salkkuidea on erinomainen. Pikkuesineet saavat järkevän paikan.

  VastaaPoista
 4. Mökin kalusteita on mukavaa järjestellä välillä uusiksi. Se piristää mieltäkin kummasti.

  VastaaPoista
 5. Onpas kivan näköistä! Blogissani olisi tarjolla ATC-joulukalenteri-vaihtoa sekä vuosien jälkeen Toveri Elokuu-vaihto! Tervetuloa!

  VastaaPoista
 6. Aivan oikea mökkifiilis hienoine vanhoine tavaroineen. Tunnelmallista.

  VastaaPoista
 7. Voi kun ihana mökki! Kaikkea kivaa vanhaa tavaraa ja komea katto! Kiva idea noiden pienten vanhojen juttujen kerääminen laukkuihin.
  Makuuhuoneen pitsiverhot on piste i:n päälle :)

  VastaaPoista
 8. Voi ihanuus, miten kaunista, ihan pakahduttaa :)

  VastaaPoista
 9. Sievä mökki. Kodikas ja tunnelmallinen.

  VastaaPoista

Arvostan jokaista kommenttiasi! Thank you for your comments! Jag uppskattar din kommentar!