lauantai 21. tammikuuta 2017

TalviaamuTänä aamuna havahduin ennen seitsemää ikkunan ulkopuolelta kuuluvaan linnunlauluun. Mikä lie saanut linnun laulamaan pimeässä talviaamuna, mutta minut se innosti nousemaan ylös. Vilkaisin ikkunasta ulos ja näin, että taivas oli kirkas -kaunis auringonnousu ehkä luvassa. Aamukahvittelun jälkeen lähdimme Haralanharjun näkötorniin. Matkalla tuntui, että olimme jo auttamatta myöhässä... Ylhäällä tornissa kuitenkin henki ihan salpaantui auringonnousun kauneudesta. 


Taivaalla oli juuri sopivasti pilviä tuomaan värejä esiin.
Taivas kuvastui tornin tuulensuojalevystä.
Puolikuu ruusuisella taivaalla.
Kaukana siniset metsät...
Lämpimiä sävyjä.
Huurteisen ikkunan läpi.

Sieltä se aurinko nousee...

10 kommenttia:

 1. Hienot maisemat ja upeat värit!

  VastaaPoista
 2. Olipa siellä Haralanharjulla taas upeat maisemat ja valtava värien ja valon juhla, tosi upeat kuvat! Aamulla teki myös mieleni lähteä kameran kanssa vähän pidemmälle, meillä on tuota katuvalaistusta niin mahdottoman paljon, että se haittaa kuvaamista toisinaan.

  VastaaPoista
 3. Tänään oli todellakin aivan upea auringonnousu. Minä tosin tyydyin sihtaamaan sitä työhuoneen ikkunasta. Talitintit lauloivat ulkona jo varsin keväiseen sävyyn. Tuntuupa mukavalta.

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunis auringonnousu! Tuntuu jo niin keväiseltä, kun linnut sirkuttavat, vaikka lunta vielä riittääkin.

  VastaaPoista
 5. Harmaiden päivien jälkeen meitä hemmotellaan ihanalla valolla. Kaunit kuvat.

  VastaaPoista
 6. Ihanaa valohoitoa! <3 Meilläkin on taivas on leiskunut upeissa väreissä pitkin talvea, mikä on tietysti ollut aivan mahtavaa -saan tällaisten näkymien katselusta iloista virtaa talven synkkiin hetkiin :)

  VastaaPoista
 7. Talvella kannattaa katsella taivaalle aamuin illoin - upeat värit kuvissasi. Minulla on sinulle blogissani tunnustus ja haaste. Käy kurkkaamassa jos ehdit. Tämä haaste on kierrellyt blogeissa jo tovin, joten se voi olla sinulle jo ennestään tuttu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommenteista! Käynpä katsomassa haasteen... :)

   Poista

Arvostan jokaista kommenttiasi! Thank you for your comments! Jag uppskattar din kommentar!