perjantai 30. marraskuuta 2018

Vielä kuusi kuvaa kesästäSain kuusi Kuvaa kesästä -haasteen myös Rikkaruohoelämää -blogin Betweeniltä. Teemana on valokuvaus ja tarkoitus on kertoa, mikä viehättää omaa silmää kuvissa, jotka on valinnut.
Parit. Jostain syystä minusta on kiva ottaa kuvaan kaksi samanlaista kohdetta esim kukkaa ja tarkentaa kamera toiseen niistä toisen jäädessä vähän taustalle.
Heijastukset. Pilvien ja puiden heijastukset vedessä olivat niin viehättävät, että rajasin tämän kuvan alapainoisesti -niin, että horisontti jää aivan ylös.

Epätarkat kohdat. Otan monesti kuvan kukasta toisen kasvin lehtien lomasta, niin että kuvaan jää varjoisia, epätarkkoja kohtia.
Kehystetty maisema. Puun oksat ja kaislikko luo kuvaan ryhdikkäät kehykset.
Kasviyhdistelmät. Puolivillinä kasvavassa puutarhassani on lukuisia kasviyhdistelmiä, joista nautin kovasti :)
Hyönteiset puutarhassa. Perhoset, kultakuoriaiset ja erilaiset pörriäiset ilahduttavat silmää ja päätyvät usein kuviinkin.


Mukavaa alkavaa viikonloppua!5 kommenttia:

 1. Onpa ihania! "Parit" on erityisen hieno :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kesäkuvia. Minustakin parit on kiva idea, samoin kehyskuva. Onneksi ei tarvitse asettaa näitä mihinkään järjestykseen, sillä jokainen on hieno.

  VastaaPoista
 3. Kaksin aina kaunihimpi 💕 Kauniita kuvia! Minäkin tykkään kehystää puun oksilla yms, niin kuvaan tulee heti lisää syvyyttä. Korean kuoriaisen oletkin bongannut!

  VastaaPoista
 4. Wonderful photos, they are all beautiful but I especially loved the last one is spectacular.
  Regards
  Maria
  Divagar Sobre Tudo um Pouco

  VastaaPoista

Arvostan jokaista kommenttiasi! Thank you for your comments! Jag uppskattar din kommentar!