torstai 9. heinäkuuta 2020

Hidastunut vauhti



Viileä sää on mukavasti hidastanut mökkipuutarhan kukkimisvauhtia. Keskikesän kaunokaisia saa ihailla nyt vähän pidempään.



Yksi sormustinkukista on nupulla kauniin vaaleankeltainen, mutta avautunut kukka on vaaleanpunainen. Saman värinen sormustinkukka kukki tässä paikalla viime vuonnakin, tänä vuonna useamman varren voimin.



Kylvin ryhmäleijonankitaa Lipstick Silver esikasvatukseen 5.4. Nyt ensimmäiset kukat avautuvat. Nämä kasvavat uudessa kukkapenkissä. Saapa nähdä millaisen kasvuston ne muodostavat.





Ihana väripari keltasauramo ja huopaohdake :). Keltasauramo täytyy vaan poistaa ennen siemenvaihetta, sillä en halua sen täyttävän tätäkin kukkapenkkiä.




Ihana väripari on myös puna-ailakki ja mirrinminttu.




Siro keijuangervo on kaunis kukkapenkin keventäjä.




Valkoinen isotähtiputki on kimalaisten suosiossa.




Mustialan ruususta sai kimpun kamarin piirongin päälle.




4 kommenttia:

  1. Ilmat muuttuivat hieman epävakaisiksi, mutta onneksi lämpötila on kuitenkin pysynyt pääsääntöisesti ihan kivoissa lukemissa.

    VastaaPoista
  2. Onneksi kukinnan vauhti hidastui. Muuten kaikki kukat olisivat kukkineet jo ennen puolta kesää. Tähtiputki! Muistan sen aina sitten kun näen sen kukkivan. En vieläkään ole saanut sitä istutettua omaan kukkapenkkiini. Se on niin kaunis.

    VastaaPoista

Arvostan jokaista kommenttiasi! Thank you for your comments! Jag uppskattar din kommentar!