tiistai 8. tammikuuta 2013

1-vuotias!

 
Vuosi sitten kirjoitin innokkaana ensimmäistä postaustani. Olin parin kuukauden ajan vieraillut kiinnostavissa puutarha-, käsityö- ja mökkiblogeissa ja kipinä omaankin  kirjoittamiseen oli syttynyt.
 
 
 
 
Koska aloitin kirjoittamisen talvella, minulla oli varastossa paljon kuva-ja juttuaineistoa edelliseltä kesältä. Blogaamisen luonne onkin tässä vuoden aikana muuttunut. Aluksi katselin taaksepäin ja jaoin menneen kesän kokemuksia blogissani. Kevään tultua elin hetkessä ja postasin kuvia ja tunnelmia korkeintaan parin päivän viiveellä. Syksyn tultua katse kääntyi taas menneeseen, vaikka kuvasin ja 'katselin'  syksyäkin tällä kertaa enemmän kuin vuosiin. Yllätyin, kun näin marraskuussakin niin paljon kaunista! Tältä kesältä jäi varastoon muutamia kuvia ja juttuaiheita, mutta pääosin olen tänä talvena ajankohtaisten aiheiden varassa.
 
Blogin kirjoittaminen on tuonut mukanaan vahvemman hetkessä elämisen tunteen. Päivät eivät enää vain solahda ohi, vaan katselen niitä sillä silmällä, mitä kaunista päivästäni voisin löytää ja sitten jakaa blogissani.  Kauneuden kokeminen on minulle tärkeää ja on ihanaa, että minulla on muutamia lukijoita, joiden kanssa saan sitä jakaa. Ilman lukijoita ja kommentteja tämä olisi aika yksinäistä puuhaa. Kiitos kaikille, jotka käytte katsomassa juttujani ja jaksatte jättää kommenttejakin! Jokainen kommentti jaksaa vieläkin ilahduttaa :).
 
 
 
 
 Blogista on ehkä tulossa enemmän valokuvablogi. Haluaisin kehittyä kuvaajana. Seuraan parempieni kuvablogeja otan häpeämättä mallia hyvistä otoksista. Ehkä joskus tässäkin blogissa on enemmän sellaisia kuvia, joista olen todella ylpeä. Haluan silti pitää tämän enimmäkseen  puutarhablogina, sillä kasvit ovat kuitenkin mielenkiinnon kohteenani ykkösenä. Lisäksi mökkipuutarhan luominen on vasta alussa...
 
Olen saanut uusiakin lukijoita mukaan, tervetuloa mimosa, Taina T ja Noushka!
 
Ihanaa talviviikkoa sivullani vieraileville!
 
 
 
 
 

46 kommenttia:

 1. Onnea onnea vuosipäivän johdosta! Minä aloitin tasan pari vuotta sitten ja muistan sen vieläkin, oli jotenkin jännää kirjoitella yhtäkkiä nettiin :) Sitten se kehittyi rakkaaksi harrastukseksi ja on ollut tosi palkitsevaa saada ihan "vieraitakin" lukijoita oman ystäväpiirin lisäksi. On ollut kiva päätyä sinun lukijaksi ja mielenkiinnolla odotan kevättä myös tämäm blogin parissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alussa sitä oli tosiaan täpinöissään nettiin kirjoittelusta, mutta se into on laantunut. Jokainen uusi lukija tuntuu silti ihmeeltä.

   Poista
 2. Onnittelut 1-vuotiaalle! Tämä oli tosi ihanasti kirjoitettu: "Päivät eivät enää vain solahda ohi, vaan katselen niitä sillä silmällä, mitä kaunista päivästäni voisin löytää ja sitten jakaa blogissani. "

  Kauniita perhoskuvia, saako kysyä millaisella kameralla/objektiiveilla kuvailet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kamerani on jo aika vanha eikä mikään laadukas Fujifilm FinePix S5000. Jotenkin siitä on vaan tullut käteensopiva kamera. Uusi on haaveissa...

   Poista
 3. Onnittelut vuosipäivän johdosta!

  Blogisi on ihana, kuvasi kauniita, useista kirjoituksistasi tulee kummallinen yhteenkuuluvuuden tunne, viihdyn vierailulla Saraheinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos pirjo! Me taidetaan tosiaan olla samanhenkisiä :)

   Poista
 4. Onnittelut 1-vuotiaalle. Paljon olet saanut lukijoita ja paljon on blogiasi selailtu. Eikä ihme, taas on kauniita kuvia paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihmettelen aina sitä, että vaikka en ole muutamaan päivään laittanut postatusta, vierailuja on silti 60-70/päivä. Kuvia on varmaan googlessa jo sen verran, että kävijöitäkin on.

   Poista
 5. Mukavaa viikkoa, Sara. Onnea vuoden etapista. Mulla on vasta reilut puoli vuotta takana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa viikkoa sinullekin! Puoli vuotta humahtaa tuossa tuokiossa.

   Poista
 6. Onnea yksivuotiaalle. Vaikka vasta vähän aikaa sitten olen blogisi löytänyt ja lukijana ollut niin yhä enemmän alan viihtymään kuviesi ja juttujesi parissa . Kuvasi ovat erittäin kauniita ja taitavasti otettuja. Aivan ihanaa vierailla täällä.

  VastaaPoista
 7. Paljon onnea yksivuotiaalle, ihania kuvia täällä on ollut, vaikka enemmän käyn tirkistelemässä ja vähemmän kommentoin :)

  VastaaPoista
 8. Onnittelut 1-vuotiaalle! Kiva täällä on vierailla kauniiden kuviesi parissa, kuten nämä perhoset.

  Oikein hyväää jatkoa ja mukavia kuvaushetkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hyviä kuvaushetkiä minäkin odotan :)

   Poista
 9. Onnea 1 vuotiaalle. Mukava täällä on käydä katselemassa ja lukemassa mitä kaunista olet kuvannut.
  Itse en olekaan niin hyvä kuvaaja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kauniisti sinäkin elämääsi kuvailet blogeissasi!

   Poista
 10. Onnittelut 1-vuotiaalle! Pitkää ikää blogille!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin pitkään jatkan, kun tuntuu hyvältä :)

   Poista
 11. Onnittekut minunkin puolestani 1-vuotiaalle blogillesi.
  Otat hienoja kuvia ja niitä on aina ilo katsella.

  VastaaPoista
 12. Lämpimät onnittelut 1-vuotiaalle! Blogissasi on miellyttävä tunnelma ja täällä on aina ilo vierailla. Nuo kauniit perhoset sopivat hyvin vuosipäiväkuviksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kauneutta ja iloa pyrin luomaan :)

   Poista
 13. Onnea 1-vuotiaalle. Mielenkiinnolla odotan kesää ja puutarha kuviasi ja kirjoituksia, myös minun blogini muuttuu puutarhablogiksi kesän tultua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minäkin odotan innolla, että puutarhablogit heräävät...

   Poista
 14. Onnea vaan kovasti, käyn satunnaisesti selailemassa puutarhablogeja ja aina tuntuu että sinulta on tullut joku päivitys. Olet ollut mukavan tunnollinen bloggaaja ja hyvistä kuvista tulee hyvälle mielelle. Teksteissäsi on myös kivasti aina hieman eri näkökulmia asioihin. Mukavaa toista blogi-vuotta! T: Terhi (Mullanyllä)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sinulla on itselläsikin mukava blogi -kävin juuri kurkkaamassa :)

   Poista
 15. Onnea 1 vuotiaalle=)
  Tapaamisiin jatkossakin.

  VastaaPoista
 16. Onnittelut 1v!
  Kauniita kuvia ja mukavia kirjoituksia sinulla on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi! Kirjoittelu on jäänyt monesti aika vähäiseksi, siihen kun menee enemmän aikaa, kun kuvien lataamiseen. Ja sitä aikaahan ei töiden ja kotihommien takia ihan rajattomasti ole :)

   Poista
 17. Lämpimät onnittelut vuosipäivänä! Ihan ällistyin tuosta yhdestä vuodesta, tuntuu, että olisin lukenut blogiasi pidempäänkin. Hienoja kuvia ja mukavia juttuja, niitä seuraan mielelläni jatkossakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tähän yhteen vuoteen mahtuu kahden vuoden tarinat, ehkä aika siksi tuntuu pidemmältä :)

   Poista
 18. Onnittelut :)
  Sinulla on hyvin paljon samanlaisia ajatuksia kuin itsellänikin tästä bloggaamisesta.

  VastaaPoista
 19. Onnittelut 1 vuotiaalle blogillesi :) hyvää jatkoa sinulle !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi! Kävin kurkkaamassa blogissasi

   Poista
 20. Paljon onnea vaan, paljon onnea vaan, paljon onnea Saraheinä!
  On ilo olla blogisi lukija, paljon samanlaista ajattelua minäkin tunnustan. Ei ole rasite miettiä mitä bloggaisi, vaan iloa ajatella niitä kivoja asioita ihan pieniäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos pirkko onnittelulaulusta :). Pienet ilot on tärkeitä!

   Poista

Arvostan jokaista kommenttiasi! Thank you for your comments! Jag uppskattar din kommentar!