sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Ikkunalla kukkiiKukkasia äidin ikkunalta...

- Flowers on mother's windowsill...
Pääsiäiskaktus kukkii joka vuosi maaliskuun alussa tummanpunaisin, tähtimäisin kukin.
Keltakukkainen lehtikaktus on tehnyt tänä keväänä vain yhden kukan.Äidillä on mahtavan kokoinen kliivia, joka kukkii upean oranssein kukin vuodesta toiseen.Perhosorgideassa on kauniit, pilkulliset kukat.Keväistä maaliskuista viikkoa sivullani vieraileville!

- Have a lovely week!


19 kommenttia:

 1. Hehkuvan värinen kaktus on todella upea, miten paljon kukkia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punakukkaisia kaktuksia on kaksi ja isompi oli ihan täynnä kukkia. Ostin tämän kaktuksen äidille varmaankin noin kymmenen vuotta sitten.

   Poista
 2. Onhan hienoja äidin kukat! Pääsiäiskaktuksen lehdet on samanlaiset kun mulla mut kukat ihan erilaisia :) Tuossa toisessa on kukkakin samanlainen, mut eri värinen. On mielenkiintoisia nuo kaktukset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollaista keltakukkaista en muista nähneeni missään muualla. Kaktuksen kukka on aina jotenkin erityisen ihana.

   Poista
 3. Ihanat kukkaset ♥
  Kliivia upeissa kukissa.
  Hyvää uutta viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on tuon kliivian poikanen, mutta se on kukkinut vain kerran. Äidillä on tuo huonekasvien hoito hyppysissä paremmin, kuin minulla...

   Poista
 4. Minulle on aina suuri arvoitus, miten jotkut ihmiset onnistuvat kasvattamaan ja hoitamaan viherkasvit ja kukkansa niin, että niistä riittää iloa muillekin. Oletko kenties syntynyt peukalo vihreänä helottaen...?...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Epäilemättä olen perinyt vähän vihreää peukaloa äidiltä, mutta en ole ollenkaan yhtä hyvä saamaan huonekasveja kukkaan kuin hän :)

   Poista
 5. Kauniita kukkia hyvin kuvattuna. Silloin kun kauan sitten harrastin huonekasveja, minullakin oli kliivia ja se kukki joka kevät. Kuvasi tuo muistoja mieleen rintamamiestalon olohuoneesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kliiviat ja rintamamiestalot sopivatkin hyvin yhteen :) Olen saanut äidiltä tuon kliivian poikasen, mutta olen onnistunut saamaan sen kukkaan vain kerran,

   Poista
 6. Selvästi olet äitisi tytär - upeat ovat äitisi kukat ikkunalaudalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, kotoa olen perinyt rakkauden kukkiin :)

   Poista
 7. Kauniita sisäkukkia. Tuo kliivia on ollut suosikkilistalla jo pitkään, saapa nähdä milloin saisin hankittua. Se on uskomattoman kaunis. Äitisi on kukkaihmisiä viimeisen päälle :)

  VastaaPoista

Arvostan jokaista kommenttiasi! Thank you for your comments! Jag uppskattar din kommentar!