torstai 8. syyskuuta 2016

Syyskuu mökin puutarhassaOlen keskittynyt kasvattamaan mökillä kaikenlaisia kukkivia kasveja. Mökillä on kyllä pieni kasvimaa, mutta sekin alkaa olla kukkasten ja yrttien valloittama. Kasvimaan vieressä on keväällä tekemämme lämpöpenkki, josta saamme ihan syötävääkin satoa.
Keltaiset kesäkurpitsat kasvavat lämpöpenkissä isoiksi.Sitruunakurkut kukkivat pitkään ilman, että löytyi hedelmiä, mutta nyt näitä pieniä, herkullisia mollukoita saa kerätä syötäväksi. Satoa tulee vielä jonkin aikaa, kunhan lämpöä vain riittää.Yksi auringonkukista on ehtinyt kukkaan. Se on toiseksi viimeinen kukkija mökin puutarhassa. Todella hitaasti kukkimaan virittynyt daalia on vielä nupulla.Kosmoskukka ja keltasauramo.Kellopeipit vastavalossa.Mukavaa kohta alkavaa viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. Nuo sitruunakurkut ovat minulle ihan uusi juttu. Pitäisi joskus kokeilla.
  Kauniita kuvia.

  VastaaPoista
 2. Sitruunakurkku, kuulostaa mielenkiintoiselta. Ihana auringonkukka! ..minä kylvin omani taas paikkaan joka on näin loppukesästä jo enemmän varjossa, ei ne taida taaskaan ehtiä kukkaan. Ens kesänä täytyy muistaa olla viisaampi :) Mukavaa viikonloppua sinnekin!

  VastaaPoista
 3. Minullakin kasvoit tänä kesänä sitruunakurkkua. Se aloitti hitaasti, mutta kun kurkkuja alkoi tulla niin niitä onkin tullut runsaasti. Makoisan rapsakka herkku.

  VastaaPoista
 4. Kauniit kuvat ja komea kurpitsa!

  VastaaPoista
 5. On sulla siellä komea kurpitsa!
  Joskus siskoni poika näki tuollaisen kurpitsan meillä ja kiljaisi, että on siinä ISO banaani!Hän oli silloin vielä ihan lapsi vasta.

  VastaaPoista

Arvostan jokaista kommenttiasi! Thank you for your comments! Jag uppskattar din kommentar!