sunnuntai 14. huhtikuuta 2019

Supermessuilla Tampereella







Käväisin lauantaina Supermessuilla Pirkkahallissa. Messuilla kiinnosti eniten Piha & koti, Keräilyn maailma ja Kotimaanmatkailu. Pihaosioon petyin vähän sillä sitä oli messuilla aika vähän. 


Tampereen puutarhaseuralla oli kivasti koristeltu osasto:







Ihanaa kukkivaa silmänruokaa ja ostettavaa oli yllinkyllin...





Perennataimisto Ekmanilla oli tarjolla mielenkiintoisia, hyväkuntoisia taimia. Valikoimissa oli kaksivuotisiakin kuten esim salkoruusua ja maariankelloa.





 Heiltä ostin kaksi kerrottua salkoruusua, julianesikon ja kultapallon.



Julianesikko




Lisäksi ostin jo pitkään haaveilemani parsan kasvimaalle




Taimet odottelevat lasitetulla parvekkeellani. Toivotaan, että kevät etenee nopeasti eikä kovia yöpakkasia enää tule...


Ikkunalaudat alkavat olla täynnä esikasvatuksessa olevia kasveja. Talvetin kellarissa mm suklaakosmosta ja gladioluksen ja tuoksumiekkaliljan sipuleita. Nyt on mielenkiintoista odotella onnistuinko.  Lisäksi purkeissa on kasvamassa uusia hankintoja; liljoja, freesioita, kruunuvuokkoa, tuoksuhernettä... 

Huhtikuu on jo puolessa välissä -kesä ei ole kovin kaukana :)


















3 kommenttia:

  1. Voi että, olisipa ollut kiva tavata! Olin Oma pihan ja Kodin pellervon osastolla. Parsoja minäkin ihastelin, mahtavaa, että löysit omasi! Minä löysin samalta Lemunkartanon puutarhan osastolta kauan etsimäni väinönputken :-) Kiva, kun löytyy kauan odotettua. Perennataimisto Ekmanilla on aina jotakin ihanaa! Mullekin päätyi esikko, mutta sellainen tummanpunakukkainen kevätesikko. Messuilla olisi saanut olla paljon enemmän taimimyyjiä, mutta onneksi oli nämä - ja Pionien koti :-)

    VastaaPoista
  2. Tuollaisia perennakauppiaita kaipasin Hesankin messuilla. Taitaa olla katoava ilmiö.
    Tampereen messuilla en ole koskaan ollut. Voisi joskus kokeilla.

    VastaaPoista
  3. Messuilta on hyvä ostaa taimia, sillä kauppiailla on mukana aina ne kaikkein parhaimmat :). Tummanpunainen kerrottu salkoruusu taitaa olla viimeinkin juuri sellainen mitä olen etsinyt. En ole tainnut kulkea messuilla ihan silmät auki, kun en nähnyt sinua Saila -tai kaikki huomio on kiinnittynyt kasveihin...

    VastaaPoista

Arvostan jokaista kommenttiasi! Thank you for your comments! Jag uppskattar din kommentar!