maanantai 17. elokuuta 2015

Vilskettä kukissa

Elokuun lämpimät päivät ovat tuoneet kimalaiset, mehiläiset, kukkakärpäset ja perhoset vihdoin puutarhaan. Kukissa käy aikamoinen vilske...


Aurinkoisena kesäpäivänä on ihana pysähtyä seuraamaan pörriäisten touhukasta lentelyä kukissa. Puutarhassa kukkii juuri nyt useita hyviä mesikasveja, mäkimeirami eli oregano taitaa olla niistä eniten pörriäisten ja perhosten  mieleen.Ihanaa kesäistä viikkoa kaikille!


9 kommenttia:

 1. Voi että, Sinun kuvat ovat iloa ja elämää täynnä! Ihania kuvia! Kiva kun pörriäisillä riittää evästä tankattavaksi talven varalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta on ilo tarjota pörriäisille ruokailupaikkoja :). Olen kerännyt puutarhaan varsinkin perhosille sopivia mesikasveja.

   Poista
 2. Ihanat pörriäiset! On niitä jo odoteltukin.

  VastaaPoista
 3. Monenlaista vipeltäjää ja lepattajaa :)

  VastaaPoista
 4. Nyt tosiaan kaivatut, pienet ystävät ovat saapuneet ja ilostuttavat läsnäolollaan. Hienoja kuvia.

  VastaaPoista
 5. Ihanat kuvat, varsinkin tuo kimalainen värimintussa ja tuo viimeinen.
  Niin mukavaa kun on lämpöä!

  VastaaPoista
 6. Tosi kauan piti odottaa hyönteisten hyörinää isolla joukolla! Mutta onneksi nyt sentään edes elokuussa. Meilläkin mökillä bongasin ja kuvasinkin äskettäin jopa kolme keisarinviittaa, aiemmin ei niitä ole näkynyt ollenkaan. Kaksi neitoperhosta näin myös, ja lanttua sekä kaalia näyttää viipottavan metsänreunassa ja kukillakin. Ihanaa aikaa, nyt nautitaan!

  VastaaPoista
 7. Ihania kukkia sinulla ja kuvia niistä. Perhoset ovat todella taas liikkeellä. Riittäisi vain kauniita päiviä lennellä vielä, kun niilläkin oli ankea alkukesä.

  VastaaPoista

Arvostan jokaista kommenttiasi! Thank you for your comments! Jag uppskattar din kommentar!