sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Mökillä käymässä


Lauantain sää muuttuikin sitten ikävän talvisen aamun jälkeen säteilevän keväiseksi ja lähdimme nuoremman tyttären kanssa käymään mökillä. Istuskeltiin lumesta paljastuneilla portailla auringossa ja nautittiin olostamme.  Tontilla on vanha omenapuu, joka on vuosikymmenien ajan kurotellut aurinkoa kohti ja on siksi kasvanut vinoksi. Leikkasin siitä pari alaoksaa pois. Puun alle tuli nyt tila pöydälle ja parille puutarhatuolille. Kesällä siitä tulee ihana vihreä lehtevä piilopaikka!

Sain Romulyylin blogista idean joku aika sitten. Hän oli tehnyt kauniin sudenkorentokruunun kynttilämansetista ja helmistä. Tein oman versioni rautalangasta ja eri värisistä lasihelmistä. Kiinnitin siihen perhosen muotoisen hiussoljen ja perhosrintaneulan, jonka olen joskus tehnyt helmistä. Tälläisestä tekeleestä on vaikea ottaa kuvia, mutta tässä nyt muutama.
Hohtavan sinistä kevättaivasta vasten lasihelmet kimmeltävät kuin jää.

Räystään alle syreenipuskaan oli muodostunut luonnon oma jäinen taideteos.Kaunista ja kimmeltävää tämäkin.

Kukkakuvat antavat vielä odottaa itseään...

Hyvää alkavaa viikkoa sivullani vieraileville, kiva kun kävit lukemassa!
10 kommenttia:

 1. Lunta ja jäätä on edelleenkin, mutta jää muodostaa hienoja taideteoksia. Hienon, kimaltavan kruunun valmistit. Hyvää viikkoa sinullekin.

  VastaaPoista
 2. Kauniin sudenkorentokruunun teitkin.
  Jääpuikot on niin kauniita, mun mieleeni juuri.

  VastaaPoista
 3. Onpa suloinen sudenkorentokruunu, väritkin niin herkän kutsuvat.

  VastaaPoista
 4. Lepopaikka omenapuun alla kuulostaa enemmän kuin hyvältä.Mutta kyllä on kaunis tuo sinun tekemäsi rautalanka koriste=)On ollut varmaan isokin homma sitä väsätä.
  Tälle viikolle lupasivat kylmää,aurinkoa ja luntakin pääsiäiseksi.Suorastaan inhottavaa.Mutta lämpimiä kevätkelejä ootellessa mukavaa viikkoa sulle=)

  VastaaPoista
 5. Ekaa kertaa täällä, jäin lukemaan:) Ihana mökki sulla. Ajattelin että asut mökillä, mutta sinulla kai mökki on kesämökkinä? Tulen ehdottomasti uudestaan. Hyvää Pääsiäistä.

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille kommenteista :)! Ja tervetuloa Harakka ja Liisa lukemaan näitä juttujani. Mökki on mulla kesämökkinä. Tämän kuun lopussa on viikko lomaa ja ajattelin silloin aloittaa mökkikauden. Kun tämän päivän lumisadetta katselee, näyttää siltä, että tätä riittää vielä juhannuksenakin...

  VastaaPoista
 7. Tervehdys, tänne osasin heti tulla kun vähän vinkkasit. Ja lukijaksikin tietty, kun samoja intressejä tuntuu löytyvän.

  VastaaPoista
 8. Suloisen kruunun teit! Ihanaa luonnon muovaamaa "kruunua". Mukavaa päivänjatkoa!

  VastaaPoista
 9. Tervetuloa elämää ja elämyksiä lukijaksi! Kiitos Riitta Sinikka hyvästä ideasta!

  VastaaPoista

Arvostan jokaista kommenttiasi! Thank you for your comments! Jag uppskattar din kommentar!