maanantai 23. huhtikuuta 2012

Kukkia parvekkeelle ja tunnustusSain Kaunis blogi-tunnustuksen blogista Valua kuvasa. Kiitos, tuntuu hyvältä saada tunnustusta, sillä kaunista blogia juuri yritän tehdäkin :).
Tämä tunnustus on tullut jo aika moneen blogiin, mutta ei varmaan haittaa, vaikka tämän saa useammankin kerran, sillä pieni lisätunnustus ei ole koskaan pahitteeksi :). Jaan tunnustuksen Kauniista blogista seuraaville:

Kuvattelut
Kuunvarjoliljat
Hahtuvan heijastus
Tarinan tupa
sininiitty

Käytin lämpimän lomapäivän hyväkseni ja pesin ikkunat. Nyt on sekin työ tehty! Kauppareissulta toin parvekkeelle ruukullisen orvokkeja. Orvokeiden lisäksi parvekkeella avaavat nuppujaan Tallinnasta tuodut tulppaanit. Ne olivatkin vaaleanpunaisia, vaikka lapussa oli tummanpunaisen kukan kuva. Tosi kauniita ovat!

Hyvää keväistä viikkoa sivullani vieraileville, kiva kun kävit lukemassa!

7 kommenttia:

 1. Onnittelut tunnustuksesta! Ihanan näköinen tulppaani

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Juurrutin joskus aina itse tulppaaneja parvekkeelle kylmäkellarissa. Se on nyt jäänyt, mutta oli mukava saada pari tulppaaniruukkua sinne näin heräteostoksena Tallinnasta :).

  VastaaPoista
 3. Pieksut sentään, ihan tunnustus, isot kiitokset!
  Minun pitää tosin jäädä miettimään jatkojakelua, koska aika äskettäin jaoin lemppariblogeilleni prenikat, johan ne ihan ylpistyvät jos taasen...
  Jatkoa seuraa siis :)
  Kiitokset kauniista kukkasista blogissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauniit kuvat ansaitsevat tunnustusta :)!

   Poista
 4. Lämmin kiitokseni tunnustuksesta! <3

  VastaaPoista

Arvostan jokaista kommenttiasi! Thank you for your comments! Jag uppskattar din kommentar!