lauantai 14. huhtikuuta 2012

Kaunis blogi -tunnustus

Kyselin viime postauksessa tunteeko kukaan outoa kukkijaa. Kysymykseen tuli heti kaksi oikeaa vastausta. Hyvä Sussi ja Tarja :)! Tässä vielä pari kuvaa kukkivasta keltareuna-anopinkielestä (Sansevieria trifasciata 'Laurentii)'.Tämä kukkii meillä töissä joka kevät. Kasvi on aurinkoisessa nurkkauksessa. Sitä ei ole varmaan vuosikausiin vaihdettu uuteen purkkiin, mutta hyvin näyttää vielä viihtyvän. Kukat tuoksuvat ihanalle, sitä tuoksua kun saisi purkkiin!Sain Viannalta blogista Puutarhastelua ja caijsalta blogista Caijsa Mårtensdt. Kaunisblogi -tunnustuksen. Kiitos, tuntuu aina hyvältä saada tunnustusta! Tämä pitäisi antaa eteenpäin viidelle blogille. Multa loppuu nyt aika, muuta yritän ehtiä linkittää tähän edes muutaman kauniin blogin...


Hyvää alkanutta viikonloppua sivullani vieraileville!


13 kommenttia:

 1. Muistan sen tuoksun, sitä minäkin haluaisin purkkiin. Kaunis tuo keltareunainen anoppi!

  Onnittelut tunnustuksesta!

  VastaaPoista
 2. ♫♫°º Olá!
  ¸.•°`♥✿⊱╮
  Passei para uma visitinha.
  Amo plantas e flores, amei o seu blog.
  Bom fim de semana!
  Beijinhos.
  Brasil
  º°❤.•°º╮

  VastaaPoista
 3. Onnea tunnustuksesta kauniiseen blogiin!!

  VastaaPoista
 4. Kaunis anopinkieli, hyvinvoivan näköinen. Minun anopinkieleni ei kukkinut koskaan. Kärsi varmaan huonosta hoidosta. Nykyään "hoidan" vain joulukaktuksia ja rönsyliljoja.

  VastaaPoista
 5. Kitos onnitteluista :)! Tämä anopinkieli saa olla sopivan kuivana talven ajan, liian hyvällä hoidolla se ei varmaan kukkisi. Ola Magia da Ines! Bem-vindo ao ver minhas fotos!

  VastaaPoista
 6. Kukkivana olisi tuokin kasvi mukavaa nähdä.
  Itselläni on ollut anopinkieliä pariin otteeseen ja ne olivat hyvin kituvia. Ei auttanut rakkaus, laulu eikä muukaan vierihoito.
  Viime kesänä päätin nakata sen hetkisen kitulaisen kompostiin.

  VastaaPoista
 7. Enpä ole koskaan nähnyt, että anopinkieli kukkii! Näkisin mielelläni tuon myös omalle 'kielelle' tapahtuvan;)

  VastaaPoista
 8. Kiva, kun kävit kylässä! Tulin vastavierailulle ja liityin lukijakaartiin!

  VastaaPoista
 9. Tervetuloa Intianminttu lukijaksi!

  VastaaPoista
 10. Muistan jossain nähneeni anopinkielen kukinnan, olisikohan ollut äidillä joskus...
  Olipas paljon tuolla edellisessä postauksessasi uutta vihreää. Itse keskityin tänään(kin) niin totaalisesti sisätiloihin, etten paljonkaan katsellut mitä pihasta puskee. Tosin ei vielä paljonkaan, koska lunta on edelleen paljon, joskin paljon myös joka päivä lähtee! Ainakin jotain rikkaruohoa pukkasi sekä parit skillat ja tulppaanit bongasin, taisi olla myös pari helmililjaa... ei huono juttu :)

  VastaaPoista
 11. Joka päivä tekisi mieli ajella mökille katsomaan, mitä uutta vihreää on paljastunut... mutta kun on tätä muutakin elämää :)!

  VastaaPoista

Arvostan jokaista kommenttiasi! Thank you for your comments! Jag uppskattar din kommentar!