maanantai 30. heinäkuuta 2018

Vauhdikasta etenemistä



Helle saa kukinnan etenemään puutarhassa vauhdilla. Eilen tiukalla nupulla, aamulla jo väriä näkyvissä, päivällä kukassa ja illalla lakastumassa... Puutarhani on ainakin kolme viikkoa etuajassa normaali vuodesta.




Keväällä istutin liljojen sipuleita ja pioni- sekä silkkiunikkoa uuteen kukkapenkkiin. Liljat ehtivät kukkaan ensin, mutta sain nähdä myös hetken ajan värikästä yhteiskukintaa. Ovat kyllä aivan ihania yhdessä!




Pioniunikoita




Valkoinen ripsureuna




Lidlin ruusun piti olla keltainen, mutta se on lämpimän valkoinen ja ihanan tuoksuva.




Ruusu kasvaa ruukussa yhdessä liljojen kanssa.




Pallerolaukat kukkivat. Niitä piti vähän tukea, jotta kukinnot näkyvät.





Syysvuokko on täydessä kukassa. Normaali vuosina yksittäiset kukat ovat kestäneet pitkään, mutta tänä vuonna silläkin on kiire...




Viime kesästä sinnitelleet salkoruusut kukkivat vaaleanpunaisina.




Ihanan värinen gladiolus koristaa oleskelualueen ruukkua. Laitoin sipulit ruukkuun huhtikuun lopulla aikaistaakseni kukintaa.




Tuoksumiekkaliljaakin esikasvatin huhtikuulta kesäkuulle ruukussa. Nyt se täydentää kukkapenkin tyhjän kohdan ihanalla tuoksuvalla kukinnallaan.


Ihanaa hellepäivän iltaa!




5 kommenttia:

  1. Sinullakin on aivan ihana Lidlin ruusu, vaikka se(kään) ei ollut ihan sitä mitä piti :-D Niin moni on postannut noista ja ne ovat toinen toistaan kauniimpia, että mun täytyy olla ens keväänä kans haukkana Lidlissä.
    Todella kaunista, ihania kukkayhdistelmiä.

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia <3 Suloinen syysvuokko ja kaunis ruusukin. Minulla ei vielä tuoksumiekkaliljoissa näy nuppujakaan, mutta ehkä ne vielä ehtivät kukkia. Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  3. Ihania kukkia. Harmi kuin tuoksumiekkalilja ei talvehdi ulkona. Muuten haluaisin tuollaisen heti itselleni :)

    VastaaPoista
  4. Ihania kuvia! Ensimmäinen on aika huikea, samoin kuva syysvuokoista!

    VastaaPoista
  5. Upea lilja ja ruusu, sävysävyyn! Lidlin ruusuja taidan minäkin kokeilla kasvattaa tulevaisuudessa. Blogeissa on niin hienoja näkynyt. :)

    VastaaPoista

Arvostan jokaista kommenttiasi! Thank you for your comments! Jag uppskattar din kommentar!