perjantai 2. maaliskuuta 2012

Perhoskuvia vuosien varrelta

Jatkan vielä viime postauksen perhoslinjaa. Olen nimittäin kotona kuumeessa, mutta en malta olla poissa koneelta... :). Tässä siis perhoskuvia arkistoistani.


Äidin elokuunasterit ovat oikea perhosmagneetti. Tässä profiilikuvananikin oleva nokkosperhonen.


Neitoperhonen näyttää jotenkin epätodelliselta 'valesilmineen'.Amiraaliperhonen on ihan tavattoman kaunis, myös siiven alta!


Ohdakeperhonen on harvinaisempi näky. Sitä en ole nähnyt joka vuosi.


Lempiperhoseni on sinisiipi. Tämä ei ole kuitenkaan se kotimainen laji. Kuva on otettu Italian matkalla.

Ihanaa ja keväistä päivänjatkoa sivuillani vieraileville! Kukahan bongaa ensimmäisen nokkosperhosen tai sitruunaperhosen tänä keväänä!

13 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia perhosista=)On ne kyllä upeita.
  Mukavaa viikonloppua.
  Perhosia ootellessa.Taitaa mennä vielä jonkin aikaa;)

  VastaaPoista
 2. Perhoset ovat niin kauniita!
  Ehkäpä täytyisi tutustua kasveihin, joita perhoset rakastaa. Tällaiset otukset olisivat varsin tervetulleita puutarhaa sulostuttamaan :)

  VastaaPoista
 3. Hienoja perhoskuvia! Pitääpä pitää kameraa hollilla, että saa napattua kevään 1. perhoskuvan ;) No nyt vasta huomasin, että olet varmaan laittanut oman kuvan blogin taustalle, kevyt kevätfiilis nyt blogissa, hieno !

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia kommenteista! Perhoset kauniine yksityiskohtineen on ihania! Blogin taustakuva löytyi valmiina sieltä luettelosta. Oma kuvani tuli niin pienenä, ettei se näyttänyt mielestäni kivalta -tässä on kevättä!

  VastaaPoista
 5. Kauniita perhosia! Kyllä niitä on kesällä kiva katsella kukissa liihottelemassa. Muistan elävästi reissun perhospuutarhaan kun olin ala-asteella.. se oli kaikkea muuta kuin ihanaaa kun niitä perhosia oli ihan hurjasti ja niitä lenteli vaikka missä ja istuivat pään päälle ja olkapäälle.. :)

  VastaaPoista
 6. Ihania perhoskuvia! Tuskin maltan kesää odottaa..

  VastaaPoista
 7. Kauniita katsoin kauan niiden hentojen siipien vipahtelua, kuinka niissä voi ollakkaan näin kauniita värien sinfoniaa jokaisessa...
  Sinisiipi vei sydämeni...kertakaikkisen uskomattoman viehättävä nähtävyys<3

  VastaaPoista
 8. Kauniita perhoskuvia!
  Kyllä eri perhosten väriloisto on vertaansa vailla.

  VastaaPoista
 9. Kauniita perhosia! Meillä on lähirannalla kesällä niitä sinisiipijä... ihania! Toivottavasti kuume alkaa jo helpottaa! Onnellista maaliskuuta sinulle!

  VastaaPoista
 10. Miekin pidän kovasti perhosista. =) Meillä mies kuvaa niitä mielellään kesäisin. Sinulla on tosi kauniit perhoskuvat ja ihana blogi muutenkin. =)))))

  VastaaPoista
 11. Ihania perhoskuvia! Todella ikävä kesää..!

  VastaaPoista
 12. Ihanaa, kun ollaan kesää kohti menossa kovaa vauhtia!

  VastaaPoista

Arvostan jokaista kommenttiasi! Thank you for your comments! Jag uppskattar din kommentar!