torstai 7. kesäkuuta 2012

Vielä mustaa ja vähän muutakin

Viileä sää on pidentänyt viimeisten tulppaanien kukintaa. Ne ovat niin ihania, etten malta olla laittamatta vielä kuvia tänne.Nämä ovat kyllä ihan viimeiset kuvat näistä Yön Kuningattarista -ainakin tältä kesältä...


Lisää vanhoja tuttuja... Kuuruoho tekee jo ensimmäisiä litujaan.


Siirsin äidiltä saamani hyvässä kasvussa olevat leijonankidat kukkapenkkiin. Kuvassa näkyy myös tänä keväänä istutetut syysleimuntaimet. Oikealla on kaksi viime vuonna istutettua loistotädykettä.


Kivikkopenkin aukkoon laitoin esikasvattamani tuoksuliljat. Penkissä on myös mm harjaneilikkaa, sormustinkukkaa, ketoneilikkaa ja jotakin kurjenpolvea. Narsissien lehdet ovat vielä voimissaan, krookusten lehdet olen painanut maata vasten tuleentumaan.

Tänään pitäisi istuttaa viimein kesäkukat ruukkuihin ja kaivonrenkaaseen.

Hyvää päivänjatkoa sivullani vieraileville!
3 kommenttia:

  1. Onpas kaikilla täällä ihania tulppaani kuvia. Mökille en ole viitsinyt laittaa kun siellä on ollut aikas paljon myyriä ja kotona taas ajattelin että koiruus myllää ne nurin;)Nyt kyllä kokeilen ja syksyllä laitan itsellenikin. Kaunis tuo Yön kuningatar.

    VastaaPoista
  2. Kauniit pankit kukkia sinulla on siellä. Minunkin tummat tulppaanikaunottareni yhä kukkii, on tästä viileydestä etunsakkin eikä pelkkää haittaa.

    VastaaPoista
  3. Helteellä näidenkin tulppaanien kukinta olisi jo ohi.

    VastaaPoista

Arvostan jokaista kommenttiasi! Thank you for your comments! Jag uppskattar din kommentar!