lauantai 19. marraskuuta 2016

Kuusi kuvaa kesästäSain Mökkipuutarhassa -blogin Pirjolta jo perinteeksi muodostuneen 'Kuusi kuvaa kesästä' haasteen, kiitos Pirjo! Pirjon haaste tulee aina sopivaan aikaan marraskuussa, kun viimeisetkin värit katoavat luonnosta ja tekee mieli tunnelmoida kesäkuvilla. Tässä minun kuusi kuvaani...Huhtikuussa otimme varaslähdön kevääseen tekemällä matkan Belgiaan ja Hollantiin. Keukenhofin tulppaanipuisto oli upea elämys minunlaiselleni tulppaaneihin hurahtaneelle :)
Omassa mökkipihassa hartaasti odotettu sipulikukkien kukinta oli vähän maltillisempaa...
Opettelin ottamaan macrokuvia miesystäväni kameralla. Tulokset eivät aina miellyttäneet omaa silmääni. Ja kuvausasennot matalia kukkasia kuvatessa ovat aika haastavia...
Näistä orvokeista tulee mieleen kesää varjostanut huoli tyttären terveydestä. Ostin kukat sinä päivänä, kun hän oli ensimmäisessä leikkauksessa. Orvokit kukkivat koko kesän aivan upeasti, toivottavasti tytärkin on jonain päivänä entistä ehompi...Viime kesä oli taas hyvä perhoskesä. Amiraalit viihtyivät nauhuksilla.
Puutarhassa kukki tavallista enemmän uusia perennoja, joita olin ostanut talven oikukkaissa säissä kuolleiden tilalle. Jalomalva osoittaui kauniiksi ja pitkään kukkivaksi perennaksi.


En laita haastetta nyt eteenpäin kellekään erityisesti. Ota haaste mukaasi, jos mielesi tekee fiilistellä viime kesän kuvilla!


Mukavaa viikonloppua kaikille!14 kommenttia:

 1. Kiva kun lähdit mukaan haasteeseen:)
  keukenhof on kyllä näkemisen arvoinen, ja niin ihanat kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän haasteeseen lähden aina ilomielin mukaan :)

   Poista
 2. Ihania kuvia. Kesäkuvien katseleminen vaan on sellasita väriterapiaa, ettei siitä saa kylläkseen.
  Toivottavasti tyttäresi voi jo paremmin. Lapsen sairaus musertaa äidin sydämen. Oli sitten kyse pienestä tai isosta lapsesta. Meidän pojan sairastumisesta ja leikkauksesta tulee keväällä kaksi vuotta, mutta tieto sairaudesta tulee olemaan muistissa läpi elämän. Toivottavasti se tulee muistona pysymäänkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyttärellä on edessä vielä leikkaus tai ehkä useampia. Äitinä ei voi muuta, kuin toivoa parasta ja uskoa, että kaikki menee hyvin.

   Poista
 3. Katsoin eka kuvaa ja ajattelin, että onpa teillä komeat istutukset, aivan kuin Hollannissa. Ja sieltähän se sitten olikin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sentään ihan tälläisiä tulpppaanimääriä :) Ensi keväänä on luvassa runsasta tulppaanien kukintaa, jos kaikki istuttamani sipulit kukkivat...

   Poista
 4. Kyllä olivat ihania kuvia! Upeat värit totta tosiaan, terapeuttiset! Kaikkea hyvää sinulle ja lapsellesi!

  VastaaPoista
 5. Jalomalvan kukat kuin silkkipaperit valoa vasten. Ihana valo kuvassa.

  VastaaPoista

Arvostan jokaista kommenttiasi! Thank you for your comments! Jag uppskattar din kommentar!