torstai 28. helmikuuta 2019

Kevään kaipuu -haasteBlogissani on vieläkin talvinen hiljaiselo meneillään. Seuraan kuitenkin muiden blogien kirjoituksia, vaikken juurikaan kommentoi. Mielessä kaihertaa kasvava kevään kaipuu, joten nappasin Tuplasti terapiaa -blogista Kevään kaipuu -haasteen. Sen on alunperin laittanut liikkeelle Tiiu Puutarhahetki -blogista.

Kevät on todellakin parasta aikaa luonnossa ja puutarhassa. Kun pitkä kylmä ja ankea talvi väistyy,  tunne on joka vuosi riemastuttava; ensimmäiset lumesta paljastuneet pälvipaikat, vihreät ruohonkorret ja paisuneet silmut tuottavat iloa -ensimmäisistä kukkanupuista puhumattakaan...
Pajun kukat ovat niitä ensimmäisiä kukkia, todella tärkeitä perhosille ja muille pölyttäjille.
Jäistä vapautunut mökkijärvi on niin sykähdyttävä näky!
Hentoa vihreää...Käyn usein keväällä bongaamassa ensimmäiset puutarhakukat -lumikellot- Hatanpään arboretumissa.
 Pian näkyy jo omassakin pihassa lupaavia piippoja ja ensimmäisiä nuppuja...

Auringon valon ja lämmön voimaa on mahdoton vastustaa; kevät ryöpsähtää luonnossa täyteen kukoistukseen.

Talven jälkeen kevään raikkaat värit ovat enemmän kuin tervetulleita!Ihanin aika puutarhassa on tulppaanien aika -ja sehän vie meidät jo kesään.Ihanaa, että kevät on enää muutaman viikon päässä! Kahden kuukauden päästä ollaan jo kutakuinkin keskellä sitä :)Tässä  haasteen säännöt:
- kerro postauksessasi, kuka haasteen aloitti (Tiiu Puutarhahetki-blogista)
- tee postaus sinulle rakkaimpien keväisten kuvien kera
- haasta kolme tai useampi blogiystäväsi mukaan
- käy kirjoittamassa postauksesi www-osoite Puutarhahetki - Suurien unelmien puutarha -blogin Kevään kaipuu -postauksen kommenttikenttään.
Voit osallistua haasteeseen myös Instagramissa. Merkitse kuvasi silloin #keväänkaipuuhaaste ja @puutarhahetki.


Haaste on kiertänyt blogeissa jo jonkin aikaa, joten en haasta nyt ketään erikseen. Ota tästä haaste mukaasi, jos kevään kaipuu kaihertaa ja kevätkuvien selaus innostaa :)

12 kommenttia:

 1. Ihanat keväthetket, tuo valon leikki purossa on aivan henkeäsalpaavan ihana! Miten kaunista.

  VastaaPoista
 2. Oi, on ihanaa! ja erityisesti koska juuri äsken räntää tuli vaakatasossa :D

  VastaaPoista
 3. Ihan uskomattoman kaunista, valon leikki on niin ihanaa ja samoin tämä uskomaton valon määrän lisääntyminen! Kaikki värit ovat tervetulleita - ihania!

  VastaaPoista
 4. Olin jotenkin yllättänyt kun näin ruokakaupassa ruukkunarsisseja! Mieli ei oo vielä keväässä kun lunta on vielä pihassa 20-30 cm riippuen hieman paikasta! Pian se kevät on...

  VastaaPoista
 5. Olet kuvannut valon leikin upeasti. Minuakin ihastutti auringon kimallus vedessä ja noiden hiirenkorvien tuoksu tuli tänne saakka.

  VastaaPoista
 6. Kauniit kuvat olet valinnut meitä ilhaduttamaan. Tuli ihan tunne, että kevät on tässä ja nyt.

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia! En ole haastetta saanut, mutta en taida enää viitsiä vastaamaankaan. Tuntuu että kevät on niin ovella, että kohta pystyy postailemaan tämän kevään edistymisestä. Saattaa olla, että hätäiken pahasti, mutta onhan sitä muutamissa blogeissa näkynyt jo piippoja ja jopa kukkia jo!

  VastaaPoista
 8. Ihanaa katseltavaa ihana kevät! Täällä odotellaan jo kevättä kovasti ja nautitaan jokaisesta uudesta valominuutista päivä päivältä kohti kesää. Jännittää jo nyt mitä maasta nousee ja ovatko sipulukukat säästyneet ahneilta myyriltä.
  ~Katja

  VastaaPoista
 9. Lirinää pitävä kevät puro ja iloiset rentukat, aijai, miten on ikävä kevättä! Ehkä kuukauden päästä on jo melkein kesä.

  VastaaPoista
 10. Todella kaunis keväinen postaus! Kuvissasi tulee upeasti esille kevätauringon valo. Kiva, että osallistuit haasteeseen. Lisään huomenna postauksesi linkin haasteeseen vastanneiden listalle blogiini. Aurinkoista maaliskuuta!

  VastaaPoista
 11. Ihana keväinen kuvakattaus. Iloista kevään keltaista ja valon leikkejä.

  VastaaPoista

Arvostan jokaista kommenttiasi! Thank you for your comments! Jag uppskattar din kommentar!