keskiviikko 3. maaliskuuta 2021

Kukkakimppu lego-palikoista

 

Mies huomasi kauppareissulla Legon Botanical collection -pakkauksen, jossa lego-palikoista muodostuu värikäs kukkakimppu. Pakkohan tuo kimppu oli ottaa vastaan, vaikka sainkin itse rakentaa kukkaset.

 Kukat on aika hyvin muotoiltu muistuttamaan aitoja esikuviaan. On leijonankita, laventeli, kalifornian tuliunikko, asteri, päivänkakkara ja samppanjan värinen ruusu. 

Muutama ilta meni kukkasia värkätessä. Jotkut osat olivat todella pieniä, eivätkä oikein pysyneet töppösormissani. Ohjeet olivat selkeät, eikä ilman niitä olisi pärjännytkään. 
Tästä tuli ihan kaunis ikikimppu!

10 kommenttia:

 1. Löysin juuri blogisi ja liityin lukijoihin. Hauskoja lego-kukkia! En ole ennen tuollaisia nähnytkään. Mahtavaa maaliskuuta sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kaikkea ne keksii! Yllättävän kivoja noista tuli ja nyt vaan luovasti kehittelemään omia versioita:)

  VastaaPoista
 3. Kaikkea ne keksii. Tuostapa sainkin hyvän lahjaidean 10-vuotiaalle pojantyttärelle.

  VastaaPoista
 4. Onko mitään, mitei voi leegoosta rakentaa :)

  VastaaPoista
 5. Olen myös nähnyt nämä jossain mainoksessa. Aika hauska juttu ja olisi kiva tehdä tätä yhdessä poikien kanssa kun he kokoavat omia juttujaan legoista.

  VastaaPoista
 6. Vau! Siis vau! En ollut tiennyt tällaisten legokukkien olemassaolosta ennen kuin näin tämän postauksesi. Nyt olen aivan häkeltynyt. Miten hienoja! <3

  VastaaPoista
 7. Beautiful and original flower arrangements in lego.

  VastaaPoista
 8. Etsitkö lainaa toiminnan elvyttämiseksi, joko projektin toteuttamiseksi tai asunnon ostamiseksi, mutta pankki asettaa sinulle ehtoja, joita et pysty täyttämään? Olen ratkaisu ongelmasi. Itse olen yksityinen luotonantaja ja myönnän lainoja kaikille, jotka pystyvät täyttämään ehtoni. Korko on 3% vuodessa. Ota yhteyttä minuun nopeasti saadaksesi lisätietoja.

  Sähköposti: simondurochefort@gmail.com
  WhatsApp: +33752366330

  VastaaPoista

Arvostan jokaista kommenttiasi! Thank you for your comments! Jag uppskattar din kommentar!