perjantai 26. toukokuuta 2023

Lisää tulppaaneja

 


Uusia tulppaaneja avautuu mökkipuutarhassani nopeaan tahtiin. Mökille on matkaa 50 kilometriä, joten sinne ei ihan joka päivä voi ajella niitä ihailemaan. Onneksi nyt on alkamassa kolmen viikon loma ja pääsen elämään alkukesää mökille kaikessa rauhassa.Uncle Tom on upea kerrottu tulppaani. Suurin osa näistä kukkii vaan niin lyhyellä varrella, ettei kukan kauneus pääse oikeuksiinsa.Antraciet on myös kerrottukukkainen.Copper Image on ihanan värinen kerrottu tulppaani! Näitä sävyjä haluan enemmän puutarhaan!
 Avautumassa oleva La Belle Epoque toistaa samoja sävyjä.Viime postauksessa ollut Miss Elegans, jonka piti olla pinkimpi on todellakin muuttumassa pinkimmäksi...Kerrottu Foxtrot saa varmaan myös lisää väriä vanhetessaan.Apricot Beauty on vain muuttunut kauniimmaksi vanhetessaan.Merlot -tulppaanista on tullut esiin violetimpi sävy.


Viileä sää hidastaa nyt tulppaanien kukintaa, mikä ei ole ollenkaan hullumpi asia!


3 kommenttia:

  1. Viileys tuli kuin tilauksesta ylläpitämään kukintaa. Aivan ihania tulppaaneja sinulla onkin! Copper Image on tosiaan huippuhyvän värinen.
    Ihana aika lomalle, vuoden kauneinta aikaa ja puutarha vaatii ahkeruutta, jota ei työn kanssa tahdo ehtiä. Antoisaa lomaa!

    VastaaPoista

Arvostan jokaista kommenttiasi! Thank you for your comments! Jag uppskattar din kommentar!