sunnuntai 7. toukokuuta 2023

Mökillä kukkii

 


Aina kaikki ei mene niin kuin suunnittelee. Ihanan Kreetan matkan jälkeen vilustuin Vappu-yön hyytävässä säässä, enkä päässyt mökille koko viikkona. Yli kahden viikon poissaolo omasta puutarhasta tähän aikaan vuodesta on ihan liian pitkä. Kun pääsin vihdoin paikalle, en voinut muuta kuin kauhistella tekemättömien töiden määrää... Teinkin päätöksen, etten enää lähde matkustelemaan tähän aikaan vuodesta, kun omassa pihassakin alkaa olla paljon nähtävää...Pikkusinililja on runsastunut mukavasti.
Siirsin syksyllä bellistä ruukusta maahan ja se näyttää talvehtineen.
Frozen Planet -iris on uusi tulokas mökillä.
Idänsinililjat kukkivat, mutta tällä kertaa ei näkynyt sitruunaperhosia -aivan liian kylmä keli.
Kevättaskuruoho on suloinen luonnonkasvi, jota ilmestyy aina uusiin paikkoihin täydentämään istutuksiani.


2 kommenttia:

  1. Kevättaskuruoho on todella söpönen. Ihania kevätkukkia! Kun ajattelee, kuinka paljon perhosia oli silloin huhtikuun lämpimällä kaudella, niin eihän niitä tosiaan nyt näe kuin noin yhden päivässä. Perhosrassukat ja kaikki muukin.
    Viime yö oli vielä hyvin kylmä, mutta jospa nyt tästä vähän lämpenisi, säätiedotuksessa luvattiin! :-D

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti olet jo toipumassa. Oikeastaan huhtikuun alun jälkeen en enää millään malttaisi lähteä reissuun. Silloin alkaa puutarhan "juhlaviikot", joita ei haluaisi menettää.
    Huhtikuussa oli paljon nokkos- ja sitruunaperhosia. Vasta tänään näin yhden sitruunaperhosen pitkän tauon jälkeen. Nyt luvataan lämpenevää, mikä ilahduttaa varmasti meitä kaikkia.

    VastaaPoista

Arvostan jokaista kommenttiasi! Thank you for your comments! Jag uppskattar din kommentar!