sunnuntai 3. maaliskuuta 2024

Haikon kartano

 

Blogin talvitauon aikana kävimme yöpymässä Haikon kartanossa. En malta olla nyt postaamasta silloin ottamiani talvisia kuvia. Haikko olisi varmasti myös ihana kesäkohde, ehkä täytyy tehdä uusi vierailu...Aamulla kartanon päärakennus paistatteli nousevan auringon valossa. Kuljin rapeassa pakkassäässä alas rantaa kohden...Rantapuisto on varmaan ihana kesällä. Rinteessä näytti olevan ainakin pensasruusuja.Rannassa ihailin laiturilla olevaa uimakoppia.Luminen rantalepikkoPäärakennus näkyi kauniisti rantaan. Uudempi kylpylä- ja hotellirakennus on rakennettu fiksusti sivummalle. Se ei kilpaile vanhan rakennuksen kanssa.Lumiset puut ja sininen taivas.


Minulla on ollut vaikeuksia kommentoinnin kanssa. En ole pystynyt kommentoimaan edes omia kirjoituksiani Saraheinänä, kun luen niitä tietokoneella. Puhelimella kommentointi on onnistunut Saraheinänä normaalisti. Siinähän tulee ihan identiteettikriisi, kun kuitenkin kirjoitan blogia Saraheinänä... Ilmeiseti joku evästeiden esto aiheutti tämän, sillä mies sai tilanteen korjautumaan. Nyt onnistuu taas kommentointi vaivatta!


6 kommenttia:

 1. Onpa kaunis ympäristö talvellakin! Kesällä puisto ja istutukset olisivat varmasti ihanat.
  Hyvä juttu, että kommentointiongelma ratkaistiin. Joskus tosiaan täytyy ruksata jokin eväste- tai ponnahdusikkunaesto pois päältä, että nettiasiointi hoituu. Joskus joutuu asiaa ihan googlettamaan ensin, onneksi netistä löytyy ratkaisut myös netin aiheuttamiin ongelmiin :-D

  VastaaPoista
 2. Oi miten kauniita talvikuvia. Itse ainakin ajattelen talvea niin negatiivisesti niin usein, että unohtuu nämä talven ilot. Vain talvella on tiettyjä ihania asioita.

  VastaaPoista
 3. Haikko on kyllä tutustumisen arvoinen paikka. Itsekin olen vieraillut siellä vain talvella.

  VastaaPoista
 4. Halikko on kaunis talvella, mutta myös kesällä - siellä on todella ihanaa kesäaikaankin kulkea puistoalueella, tykkäsimme kovasti!

  VastaaPoista

Arvostan jokaista kommenttiasi! Thank you for your comments! Jag uppskattar din kommentar!