sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Kirpputorilta

Lähdettiin eilen nuoremman tytön kanssa kirppikselle. Suuntasimme Hämeenkyröön, siellä on mielestäni yksi parhaimmista kirpputoreista. Mahanpohjassa aina oikein kipristelee, kun astuu tälle kirppikselle, siellä tekee monesti aarrelöytöjä. Nytkin löytyi melkein heti vähän kolhiintunut, mutta aivan IHANA keksirasia.Pohjassa lukee Peek, Frean & Co. Etsin netistä tietoa kyseisestä keksifirmasta, jotta olisin saanut selville rasian iän. Se ei selvinnyt, mutta löysin kuvia aivan ihanista kukka- ja lintuaiheisista peltipurkeista. Tämä lilja-aihe sopii hienosti mökilleni.

Löysin myös kaverin pikkuiselle teepurkilleni.Pienempi on SOK:n juhlavuodelta 1954, isompi on varmaan saman ikäinen. Kannessa olevat kurjet sinetöivät ostopäätöksen, niiden sanotaan tuovan onnea kotiin.

Löysin myös käsillä tekemiseen innostavaa materiaalia...


vanhoja korupohjia; korvakorujen klipsipohjia, kalvosinnappeja, rintaneulapohjia. Katselin jo malleja vintagekoruista, joita näistä voisi tehdä.

Kaikki eiliset ostokseni olivat metallia. Ostin nimittäin vielä tyylikkäästi ruostuneen maitotonkan mökille portinpieleen kukka-astiaksi. Se on jo jotenkin vanha idea, mutta kun sellaista on tehnyt mieli ja hintakin oli vain 25e, niin siellä se nyt köllöttää Fiatin peräkontissa ja odottaa kuljetusta mökille.

Olen saanut uusia lukijoita ja ihania kommentteja, tervetuloa ja kiitos!
 Hyvää alkavaa viikkoa!


4 kommenttia:

 1. Ah!, mitä ihanuuksia oletkaan löytänyt!
  Peltipurkit lähtee yleensä kirppareilta minunkin mukaani, jos vain hinta on siedettävä. Nykyään vaan meinaa hinnat olla pilvissä.

  Mukavaa alkavaa viikkoa sinullekin!

  VastaaPoista
 2. Peltipurkit ja emaliesineet, ne on vaan niin kiehtovia!

  VastaaPoista
 3. Upea liljapurkki, kansi on kuin kaunis taulu.

  VastaaPoista
 4. Niin, kansi on kaunis. Eikä oikeastaan yhtään haittaa, vaikka joku on murjonut sitä yhdestä kulmasta, se tuo siihen vaan särmää ;).

  VastaaPoista

Arvostan jokaista kommenttiasi! Thank you for your comments! Jag uppskattar din kommentar!