keskiviikko 4. elokuuta 2021

Sateen jälkeen

 

Sateet ovat saaneet nuutuneen puutarhan virkistymään. Vettä ei ole tullut kuin parikymmentä milliä, mutta auringossa palanut nurmikko on alkanut vihertyä ja nuokkuvat versot ovat saaneet ryhtiä.Ukkoskuuro matkalla järven toiselle puolelle.
Tiikerililja Red Velvet
Silkkiunikko Amazing Grey
Suklaakosmos
Kultapallo on vielä hyvin pystyssä, sateet eivät ole saaneet sitä vielä lakoamaan.
Syysleimu Starfire
Päivänlilja Pink Damask
TiikerililjaBlogini oli eilen hetken aikaa poistettuna. Minulle tuli ilmoitus, että blogi on lukittu, koska se rikkoo Bloggerin yhteisön sääntöjä. Mitään sellaisia sääntöjä en tietääkseni riko. Pyysin blogin tarkistusta ja sain vastauksen, että roskapostirobotit ovat tulkinneet blogini roskapostiblogiksi. Nyt blogi on palautettu. Aika mielenkiintoista, että lähes kymmenen vuotta olemassa ollut blogi tulkitaan yhtäkkiä roskapostiblogiksi... Mutta kiitos Bloggerille palautuksesta!


6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, niin raikkaita kuten sateen jälkeen voi odottaakin! Mun blogi poistettiin myös yhtäkkiä eilen. Ihmettelin syytä ja laitoin kyselyn Bloggerille. Sama vastaus tuli kuin sinulle; sopimaton sisältö. Laitoin kyselyn sinne ja jonkin ajan kuluttua tuli vastaus että tutkivat asiaa vielä. Palauttivat sitten blogini pahoitellen tapahtunutta.

  VastaaPoista
 2. Upea ukkoskuva!
  Teillä on tullut sama määrä vettä kuin täälläkin. Vähän aikaa sen apu kesti, eilen jo huomasin lurpotuksen alkaneen joillakin kasveilla uudestaan. Tulisipa pian lisää vettä. Onneksi vesitynnyrit ainakin täyttyivät.
  Huh, miten pelottavaa, että tuolleen voi blogille käydä! Hyvä, että palautettiin sekä sinulla että edellisen kommentin Kristiinalla.

  VastaaPoista
 3. Sade piristää kasveja ja saa ne loistamaan väreissä. Suklaakosmos on herkullisen näköinen.
  Huomasin eilen tosiaan jotain häikkää blogissasi, koska se ei auennut ja tuli ilmoitus ettei ole enää käytössä/saatavilla. Aika jännä juttu, varmaan jo ehti säikäyttää, että sinne meni kaikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä säikäytti ja tuntui jotenkin loukkaavalta. Ilmoituksessa sanottiin, että blogi poistetaan kokonaan 89 päivän päästä. Sitä on siis ollut liikkeellä, kun Kristiinakin kertoo samaa.

   Poista
 4. Mikähän lie todennut blogisi sopimattomaksi! Onneksi väärä hälytys. Alkaa mennä oudoksi toiminta. Missähän ne säännöt lukee, mikä on sopimatonta.
  On tosi hienot kukat siellä, hienoa kunovat saaneet vettäkin.

  VastaaPoista
 5. Sadepisarat antavat kuviin kesäisen, raikkaan tunnelman. Kauniita kuvia, ja suklaakosmos on taas kuin namupala.

  VastaaPoista

Arvostan jokaista kommenttiasi! Thank you for your comments! Jag uppskattar din kommentar!