maanantai 6. kesäkuuta 2022

Kesäkuun ensimmäinen viikonloppu

 

Kesä etenee. Mökillä sain melkein kaikki esikasvatetut ja ostetut kesäkukat istutettua. Lisäksi laitoin kasvimaalle kesäkurpitsaa ja papuja. Kirsikkapuu lopettelee kukintaa, mutta pihan vanhassa omenapuussa on kukkia enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Ihana surina kuuluu puusta, kun pölyttäjät ahkeroivat kukissa. Mehiläisten ja kimalaisten surina on mielestäni yksi kesän kauneimpia ääniä...Tähän vanhaan puuhun tulee elokuussa makeita syöntiomenia.
Negritat ovat vielä kauniita.
Rembrandt's Choice  lajitelman tulppaanit ovat värittyneet lisää.
Silver Parrot taustalla Black Parrot ja Marilyn
Liljakukkainen Marilyn
Aika monta edellisvuoden Queen of Night -tulppaania kukkii uudelleen.
Kuolanpioni on avannut ensimmäiset kukat.Mukavaa uutta viikkoa!3 kommenttia:

  1. On aivan ihana vierailla blogissasi, nyt kun kasvukausi on parhaimmillaan, toki muulloinkin. Voin vain kuvitella, miten nautit puutarhasi väri- ja kukkaloistosta, miten kaikki muuttuu ja kasvaa ja sinä tassut mullassa ehkä vaihtamassa joidenkin istutusten paikkaa, nyppimässä rikkaruohoja ja suunnittelemassa uusia kasveja ja niiden paikkoja. On nautinto seurata puutarhasi kaunokaisten heräämistä kesään...:)

    VastaaPoista
  2. Omenapuiden kukinta - myös koristeomenapuiden - on tänä vuonna uskomattoman runsasta ja kaunista!
    Tulppaanikokoelmaasi on kiva käydä ihastelemassa hienojen kuvien ansiosta ja osin myös siksi, että omien tulppujen kukinta on tänä vuonna vähäistä ja vaisua. Kyllä tulppuja kannattaa sittenkin istuttaa, eikä antaa yhden onnettoman kevään lannistaa.

    VastaaPoista

Arvostan jokaista kommenttiasi! Thank you for your comments! Jag uppskattar din kommentar!