keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Kirppikseltä


Hangon reissulla kävin pitkästä aikaa kirpputoreilla. Tein kivoja löytöjä ja vähän aikaa kadoksissa ollut kirppiskipinä syttyi taas...Tampereenkin kirpputoreja on tullut taas kierrettyä.


Tämä pikkuinen uniikki lyhty löytyi hankolaiselta kirppkseltä, jossa hintataso oli hyvin kohdallaan. Lyhty maksoi 1,50. Ostin myös pari metallitarjotinta 1 euro kappale ja peuraa kuvaavan kipsitaulun 2,50.Hangon sataman iltatorilta löysin nämä kauniit peltipurkit.Luulin ensin, että tämä on aito lasinen verkonkoho, mutta löysin sitten netistä tiedon, että tälläisessä pullossa olisi myyty konjakkia. Kaunis lasiesine joka tapauksessa.En voi vastustaa esineitä, joissa näkyy tekijän kädenjälki! Pahkasta veistetty joutsen löytyi Tampereelta.

25 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Pitkästä aikaa tein löytöjä, jotka tekivät iloiseksi :)

   Poista
 2. Siitä se taas lähtee, kirppiskierrokset siis :)

  Hauska tuo joutsen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mökillä on jo melkein kaikkea, mitä sinne haluankin, mutta ainahan voi löytää vielä jotain kivaa. Joku on veistänyt joutsenen tosi huolella.

   Poista
 3. Kauniita löytöjä, edullisiakin. Harmittaa, kun monet hinnoittelevat kirppareilla tavaransa liian korkeiksi. Eihän niitä tietenkään tarvitse ostaa, mutta kirpparin idea on nimenomaan laittaa vanha kiertoon edullisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hankolaisella kirppiksellä oli oikeat kirppishinnat. Harmi vaan, että pari päivää aiemmin siellä oli käynyt nainen, joka oli ostanut 200 eurolla tavaraa, siinä meni varmasti paljon hyvää...

   Poista
 4. Kivat löydöt ja superedullisesti olet saanut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hankolaisella kirppiksellä oli ilahdttavat hinnat :)

   Poista
 5. Kivoja kirppislöytöjä olet tehnyt♥

  VastaaPoista
 6. Kirppikset sulostuttavat päivää. Edullisia ja kauniita löytöjä olet tehnyt. Noita lyhtyjä voisi taas keräillä. Kohta on jo elokuun pimeät illat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lyhdyt alkavat tosiaan olla ajankohtaisia ja tuo pieni jonkun itse tekemä lyhty oli aivan vastustamaton :)

   Poista
 7. Varsinkin tuo joutsen on tosi hieno. Onhan muuten Pirkan kirpputorikeskus Kangasalan Lentolassa tuttu? Taitaa olla Tampereen alueen suurin. Yksi tuttu bongasi ja evakuoi sieltä parempaan talteen miltei puolimetrisen, käsintehdyn puisen pöllön. Komea oli sekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pirkan kirppiksellä käyn säännöllisesti, täytyisikin taas tehdä siellä kierros. Sellainen iso pöllö olisi kelvannut minullekin :)

   Poista
 8. Onpa hyvät löydöt ja melkein ilmaiseksi! Kirppareilla kiertely on kyllä kivaa ja aina vain parempaa, jos jonkin ihanan aarteen bongaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä kadotin kokonaan kirppiksillä kiertely innostukseni, mutta se tuntuu taas lyötyneen...

   Poista
 9. Hienoja löytöjä! Itseäni harmittaa kirppareiden ja esim. Kontti-tavaratalon kohonneet hinnat :C

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minuakin harmittaa, kun kirppiksellä myydään vanhaa tavaraa samaan hintaan, kun sen saisi kaupasta uutena...

   Poista
 10. Vastaukset
  1. Tuo joutsen näyttää aina vaan kauniimmalta, kun sitä katselee pidempään, se on kyllä löytö!

   Poista
 11. Löytöjä on tosiaan. Perhospurkki on todella söpö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En voinut vastustaa perhospurkkia, sain sen hintaakin vähän tingityksi.

   Poista
 12. Hienoja kirppislöytöjä ja hinnat kohdallaan. Minusta tuntuu, että kirppishinnat ovat nousseet hurjasti ja se vesittää kirppisten idean. Meillä jo palavat lyhdyt iltaisin puutarhassa.

  VastaaPoista
 13. Jee, löysit tuollaisen pyöreän pullon / kohon! Noita etsin itsekin johonkin sellaiseen hintaan että olisi mahdollisuus ostaa, joten hauska nähdä että olet löytänyt ja ostanut sellaisen. :-) Ehkä minullakin käy tuuri joskus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maksoin tuosta 10e. Huomasin, että meriantiikkia myyvässä liikkeessä siitä pyydettiin 48e. Koskahan tuollaisia pulloja on ollut myytävänä...

   Poista

Arvostan jokaista kommenttiasi! Thank you for your comments! Jag uppskattar din kommentar!